Alajärvi-blogi

Tervetuloa seuraamaan Alajärvi-blogia. Tämän blogin tarkoituksena on, että kaupunginjohtaja ja eri toimialajohtajat kertovat vuorollaan kaupungin ajankohtaisista asioista.

Blogi on yksi osa Alajärven kaupungin verkkosivuston uudistamisprosessissa, joka tehtiin vuoden 2016 aikana. Tämä on yksi tapa entisestään parantaa ja lisätä tiedonkulkua asioista kiinnostuneille tahoille.

Kaupungin johtaminen on vuorovaikutusta luottamushenkilöiden, henkilökunnan, kaupunkilaisten ja eri sidosryhmien välillä. Avoimuudella pyrimme siihen, että päätösten lopputulos olisi mahdollisimman hyvä kaupunkilaisten kannalta. Yhteinen päämäärämme menestyvästä Alajärvestä vaatii meidän kaikkien työpanosta ja mielipidettä. Usein päätös on monen erilaisen mielipiteen ja asian kompromissi, jolla pyritään kaikkien kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kaikkia yksittäisiä tahoja ja mielipiteitä ei siis aina pystytä valitettavasti huomioimaan, mutta on silti tärkeää asian valmistelun ja päätöksenteon kannalta, että erilaiset mielipiteet on tuotu esiin.

Alajärven kaupungilla menee tällä hetkellä hyvin ja pyrimme jatkossakin olemaan kehityksen kärjessä. Me kaikki voimme vaikuttaa asumisviihtyisyyteen yhdessä toimimalla. Positiivisuus ruokkii aina lisää positiivisuutta ja uusia asioita.

Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2017. Haluan toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa sekä positiivista uutta vuotta 2017!


Vesa Koivunen
kaupunginjohtaja