Erityisliikunta

erityisliikuntaa kuntiin.png


Kuvagalleria Vimpelin Saarikentän Erityisryhmien Olympialaisista 17.8.2015


olympitähti.png

Kutsu

Jälleen on tullut aika kokoontua yhteen Erityisryhmien Olympialaisiin, tällä kertaa Ankkuri-kentälle, Alajärvelle, Kurejoentie 32. Iloista urheilutapahtumaa vietämme PE 1.9.2017 klo 9.45 –n. 12

Ohjelmassa on kaikille sopivia lajeja, joihin myös avustajat voivat tarvittaessa osallistua. Toivomme edellisvuosien tapaan runsasta osallistujamäärää. Kaikki kunnosta ja toimintakyvystä riippumatta iloisella ja reippaalla mielellä mukaan.

Ohjelmassa ryhmäliikuntaa sekä leikkimielisiä kilpailuja ym. Lopuksi kaikki kilpailuun osallistujat palkitaan!

Kokoontuminen Jäähallin parkkialueelle, Kurejoentie 2, josta marssimme kulkueena Ankkurikentälle .

Kisailun jälkeen osallistujille ilmainen lounasruokailu ja kahvitus 12­­-> Paikka vielä avoin.

Sitovat ilmoittautumiset 25.8.2017 mennessä (ruokailun vuoksi). Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista.

Ilmoittautumiset voi tehdä Kimmo Koivistolle sähköpostilla osoitteeseen kimmo.koivisto@vimpeli.fi tai 050-5421356, puhelululla, tekstiviestillä tai whatsappina.


TERVETULOA!!

tulenkantaja.gif


VAIKUTA JÄRVI-POHJANMAAN ERITYISLIIKUNTAPALVELUIHIN
Erityisliikunnan kehittämissuunnitelma (pdf)

 

Järvi-Pohjanmaan erityisliikunnan peruskartoitus 2013

Linkki peruskartoituksen pdf-tiedostoon

 

Kartoituksen pohjalta on hyvä aloittaa erityisliikunnan kehittämistyö Järvi-Pohjanmaalla.

Erityisliikunnan piiriin kuuluvat erityisesti vammaiset, pitkäaikaissairaat ja ne iäkkäät, joiden toimintakyky on heikko.

Alajärven kaupungin ja samalla koko Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen liikuntapalvelut lähti mukaan valtakunnalliseen Erityisliikuntaa kuntiin 2013–2015 -hankkeeseen keväällä 2013. Hanketta varten perustettiin kehittämistyöryhmä, johon kutsuttiin kaksitoista henkilöä Järvi-Pohjanmaan eri toimijoista. Hankkeen alussa jokainen kunta teki kartoituksen oman alueen erityisliikunnan nykytilanteesta ja kehittämiskohteista sekä tarpeista. Peruskartoituksen pohjalta hankkeessa kehitetään alueen erityisliikuntapalveluja.

Voit tutustua Järvi-Pohjanmaan erityisliikunnan peruskartoitukseen 2013, joka on ollut pohjana tehtäessä erityisliikunnan kehittämissuunnitelmaa. Järvi-Pohjanmaan kuntien eri toimijat, yhdistykset ja kuntalaiset voivat vapaasti kommentoida tehtyä peruskartoitusta ja kehittämissuunnitelmaa, ja edelleen voi esittää erityisliikuntaan liittyviä kehittämisehdotuksia netin kautta palautelomakkeella tai kirjeitse osoitteeseen:

Liikuntasihteeri Kirsti Kivelä, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi
tai sähköpostitse osoitteeseen: kirsti.kivela(at)alajarvi.fi