Lähtöviiva - piirustustyöpaja 18.2.-19.2.2017

Paikka: Villa Nelimarkka, Pekkolantie 67

Aika: Kello 10-15 molempina päivinä

Työpaja on suunnattu niin aloittelijoille kuin tottuneille piirtäjille 13-ikävuodesta aikuisiin, jotka haluavat uusia tuulia omaan tekemiseensä. Työpajassa pidetään hauskaa ja harjoitellaan piirtämistä vauhdikkaiden ja intensiivisten harjoitusten avulla. Osallistujat tutustuvat omaan persoonalliseen kädenjälkeensä piirtäjinä ja harjoittelevat ryhmä-, pari- ja yksilöharjoitusten avulla improvisaatiota.

Opettajana toimii Nelimarkka-museon residenssitaiteilija Verónica Gómez. Työpaja on kaksipäiväinen ja osallistujia mahtuu 15. Kumpanakin päivänä työskennellään viisi tuntia ja päivien aikana on kahvitauko, jolloin voi syödä omia eväitä. Työpajan kielet ovat englanti ja suomi. Osallistuminen on ilmaista.

Verónica Gómez (1978) on argentiinalainen kuvataiteilija ja opettaja. Hän on maalaustaiteen professori ja on osallistunut sekä yksityis- että ryhmänäyttelyihin Argentiinassa ja muualla maailmassa. Parhaillaan hän opettaa Buenos Airesissa, missä hän myös asuu ja työskentelee. Verónican kotisivu: www.veronica-gomez.com.ar

Ilmoittaudu 12.2. mennessä: p. 044 297 0501

Tervetuloa!

www.nelimarkka-museo.fi

Sin título-1_1.jpg

Kuva: Verónica Gómez, Nimetön.

Poistuminen