Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta hakee vammaisten toimintakeskukseen ohjaajaa

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee vammaisten toimintakeskukseen Alajärvelle OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen 7.8.2017 alkaen.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue muodostuu Alajärven kaupungista ja Vimpelin kunnasta (asukasluku n. 13 000). Alueellamme on kaksi toimintakeskusta Alajärvellä ja Lehtimäellä, jotka tarjoavat päivätoimintaa vammaisille. Toimintakeskusten yhteisenä toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukasta ja monipuolista työ- ja viriketoimintaa erityisasiakkaille. Haemme ohjaajaa Alajärven toimintakeskukseen.

Ohjaajan tehtävänä on vastata osaltaan toimintakeskuksen työ- ja viriketoiminnoista. Työtehtävät edellyttävät käsityötaitoja puutöiden ohjauksessa sekä erilaisten puuntyöstökoneitten hallintaa. Ohjaajalta vaaditaan yhteistyökykyä, joustavuutta, positiivista asennetta sekä ideointikykyä. Työssä onnistumisen taitoja ovat empatiakyky, kuuntelu ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävään annetaan perehdytys ja tukena on kokenut tiimi.

Kelpoisuusehtona tehtävään edellytetään soveltuvaa AMK-tasoista tutkintoa ja kokemusta ohjaajan tehtävistä. Palkkaus on alueella kilpailukykyinen perustuen kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote tehtävää vastaanotettaessa.

Tiedusteluihin vastaa: toimintakeskusten palveluvastaava Hannu Yli-Hynnilä p. 040 551 0435 tai hannu.yli-hynnila(at)alajarvi.fi

Hakuaika päättyy 23.5.2017 klo 12.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa postitse (liitteeksi ansioluettelo) osoitteella:

Järvi-Pohjanmaan perusturva
peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas
Lääkärintie 1,62900 Alajärvi

Alajärvi 9.5.2017 Perusturvalautakunta