Haettavana ohjaajan toimi nuorisopalveluissa.

Alajärven sivistyspalvelut julistaa haettavaksi 1.3.2018 alkaen toistaiseksi OHJAAJAN (NUORISOPALVELUT) TOIMEN.

  • Työaika 75 % 38,75 tunnista

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten tapahtumien suunnittelu, järjestäminen ja valvonta sekä niiden järjestäminen lapsille ja nuorille. Työhön sisältyy myös koulunuorisotyötä, säännöllistä iltatyötä ja satunnaista viikonlopputyötä. Oman auton käyttö välttämätöntä.

Arvostamme luovuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta ja poikkeaviin työaikoihin sopeutumista. Lisäksi edellytämme hyvää tietotekniikkaosaamista.

Toimeen valittavalta edellytetään alan koulutusta esim. nuoriso-ohjaaja tai muu soveltuva koulutus. Työkokemus alalta katsotaan eduksi. Työpaikkamme on savuton.

Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan.

Hakemukset  2.2.2018 klo 15 mennessä ensisijaisesti kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven kaupunki / Sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemuksiin tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemuskirjoja ei palauteta.

Lisätietoja:
sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto 044 297 0228,esa.kaunisto(at)alajarvi.fi
vastaava ohjaaja Marjo Salmenautio 040 703 1275, marjo.salmenautio(at)alajarvi.fi

Alajärvi 9.1.2018
Sivistystoimenjohtaja