Haemme perheohjaajaa perhetyön tiimiin

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on haettavana PERHEOHJAAJA PERHETYÖN TIIMIIN 1.4.2018 alkaen.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue muodostuu Alajärven kaupungista ja Vimpelin kunnasta (asukasluku n. 13 000). Haemme organisaatioomme perheohjaajaa, joka sijoittuu perhepalveluihin. Perhetyön lisäksi perhepalvelujen muita työmuotoja ovat lapsiperheiden sosiaalityö, kasvatus- ja perheneuvolapalvelut sekä lastensuojelu.

Perhetyö on kotiin annettavaa ammatillista, tavoitteellista ja suunnitelmallista työskentelyä perheiden tukemiseksi erilaisissa elämäntilanteissa. Perheohjaajan työnkuvaan kuuluu perheille annettava keskustelutuki tai konkreettisempi arjen toimintoja tukeva työskentely sisältäen sekä yksilö- että parityötä ja moniammatillista yhteistyötä. Perhetyön tiimissä työskentelee tiimivastaavan lisäksi neljä työntekijää, joiden työpanoksesta osa on suunnattu lastensuojeluun, osa varhaisen tuen perhetyöhön sekä lapsiperheiden kotipalveluun.

Arvostamme hakijan kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, kykyä työskennellä aikuisten ja lasten kanssa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Menetelmäosaaminen katsotaan eduksi. Työn liikkuvuuden vuoksi oman auton käyttö on välttämätön. Tehtävään annetaan perehdytys ja tukena on kokenut perhetyön tiimi.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukainen tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto.

Perheohjaajan työ alkaa 1.4.2018. Palkkaus on kilpailukykyinen perustuen kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote tehtävää vastaanotettaessa.

Tiedusteluihin vastaa: perhetyön tiimivastaava Leena Ojanperä p. 040 142 7717.

Hakuaika päättyy 20.2.2018 klo 12.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa postitse (liitteeksi ansioluettelo) osoitteella:
Järvi-Pohjanmaan perusturva / peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas
Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Alajärvi 31.1.2018