Haettavana sairaanhoitajan toimi

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa haettavana SAIRAANHOITAJAN TOIMI 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan asumispalveluyksikkö Wilhelmiinassa.

Sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiimin jäsenenä ja tiimivastaavana, vastaten sairaanhoidosta sekä laadukkaasta hoitotyöstä ja sen kehittämisestä. Asiakaslähtöisyys ja kuntoutumista edistävä toimintamalli ovat toimintamme kulmakiviä.

Tehtävän ensisijainen sijoittumispaikka on Asumispalveluyksikkö Wilhelmiinassa. Työ on kaksivuorotyötä painottuen päivävuoroihin. Toimi alkaa 1.4. 2018 tai sopimuksen mukaan.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon AMK tai opistotasoinen sairaanhoitajan tutkinto. Toimen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n sääntöjen mukaisesti. Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §: n mukainen rokotesuoja. 

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 5.3.2018 klo 12 mennessä. Järvi-Pohjanmaa on savuton työpaikka.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Paperimuotoinen hakemus, jonka yhteyteen suositellaan liitettäväksi CV, on mahdollista toimittaa postitse osoitteella:

Järvi-Pohjanmaan perusturva
peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas/Marita Ylilahti
Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Lisätietoja antavat:
asumispalveluyksikön palveluvastaava Leila Lahti 044 550 1924 (ma-ke)
vs. hoidon ja hoivan palvelujohtaja Birgitta Luoma-aho  044 465 9551