Haettavana fysioterapeutin toimi

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on haettavana 14.5.2018 klo 12.00 mennessä fysioterapeutin toimi 1.10.2018 alkaen.

Järvi-Pohjanmaan perusturva etsii fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Järvi-Pohjanmaan perusturva huolehtii Alajärven ja Vimpelin fysioterapiapalveluista.

Etsimme tehtävään erityisesti tules- osaajaa, mutta tehtävässä vaaditaan myös monipuolista terveyskeskusfysioterapeutin osaamista, koska tehtäväkuvaan sisältyy myös osastotyötä ja apuvälinepalvelua. Fysioterapeutin työn ja asiantuntemuksen avulla haluamme myös vahvistaa ikääntyvien toimintakykyä ja arjessa pärjäämistä yhdessä kotihoidon ja kotikuntoutustiimin kanssa.

Edellytämme hakijalta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä valmiutta oman työn, työyhteisön toiminnan ja uusien palvelumuotojen kehittämiseen. Toivomme, että suhtaudut teknologiaan positiivisesti ja haluat hyödyntää uusia työmenetelmiä aktiivisesti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön. Fysioterapeutti liikkuu tarvittaessa koko Järvi-Pohjanmaan alueella.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Työ alkaa 30.7.2018 fysioterapeutin sijaisuutena jatkuen 1.10 2018 vakinaisena fysioterapeutin toimena.

Järvi-Pohjanmaan perusturva on savuton työpaikka. Rokotesuoja vaaditaan osallistuttaessa alle 1-vuotiaiden lasten tai yli 65-vuotiaiden kuntoutukseen. Palkkaus KVTES:n mukainen, koeaika 4 kk.

Lisätietoja antavat: palveluvastaava Birgitta Luoma-aho 044 465 9551 ja fysioterapeutti, tiimivastaava Marja Kivimäki 044 465 9530.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa vs.peruspalvelujohtaja  Marit Ylilahti, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi.

Alajärvellä 23.4.2018