Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hankkeen tiedote 24.4.2020

Team Alajärvi haastaa kaikki Suomen kunnat Liikunta-Aaltoon!

Vuoden alusta alkaneen Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hankkeen tavoitteena on ollut motivoida asukkaita hyödyntämään kaupungin liikuntapaikkoja ja innostaa ihmisiä liikkumaan itselle sopivalla tavalla.Liikunta-Aalto on tarjonnut kaupungin asukkaille, eli Team Alajärvelle eri liikuntalajien digitaalista valmennusmateriaalia, testejä, kuntoiluohjelmia sekä tapahtumia (www.liikunta-aalto.fi)
 
Liikunta-Aallon sivulle on kerätty kuntoilusuorituksia Team Alajärven yhteiseen harjoituspäiväkirjaan. Liikuntasuoritusten yhteissaldo näkyy Liikunta-Aallon sivulla ajantasaisena. Team Alajärven seuraavana välitavoitteena on kerätä kilometrejä maapallon ympäryksen verran eli 40.075 km. Maaginen puoliväli saavutettiin tänään 24.4.2020. Liikunta-Aallon hankepäällikkö Henna Matintupa toteaa olevansa erittäin ylpeä Team Alajärvestä ja sen aktiivisuudesta. "Loppumatka maapallon ympäri taittunee vielä nopeammin kesälajien (mm. pyöräily) tullessa mukaan", Matintupa jatkaa.
 
Puolimatkan saavuttamisesta innostuneena Team Alajärvi haastaa kaikki Suomen kunnat mukaan liikkumaan!
 
Team Alajärvelle kilometrejä on nyt kertynyt asukasta kohden 2,2 kilometriä. Kuulostaa vähältä, mutta jos esimerkiksi Helsingissä olisi samainen kampanja, vaatisi samaan pääseminen yhteensä jopa n. 1,5 miljoonaa kilometriä.
 
Lisätietoja: Henna Matintupa, p. 040 522 2656, henna.matintupa@alajarvi.fi